Studio Maurice - Collegestraat 8 - 3580 - Beringen - +32 11 42 11 51 - info@studiomaurice.be
Huwelijksreportages

Verloofd? Proficiat!! 

Vinden jullie onze fotografie-stijl leuk?
Is het voor jullie belangrijk dat de huwelijksfotograaf ervaring heeft en jullie huwelijksdag professioneel in beeld kan brengen?
Is het voor jullie een pluspunt dat jouw fotograaf de kennis heeft van lichtomstandigheden en zijn toestel kent waar hij mee werkt?

Dan bent u bij STUDIO MAURICE aan het juiste adres en kiezen jullie zelf hoe je deze herinnering aan jullie mooiste dag wil herbeleven.
Wil je nl. graag dat jullie fotograaf heel de dag in beeld brengt of willen jullie enkel foto's op locatie als herinnering...  alles kan, aan jullie de keuze! 
Eveneens kan u ook terecht voor een huwelijksalbum! (De grootte hiervan is afhankelijk van het aantal momenten die we vast leggen, trouwen jullie nl. enkel voor de wet of is er ook een viering of kerkelijk huwelijk, receptie, avondfeest, ed.)
 

Uiteraard staan we open voor jullie ideeën, als dit mogelijk is in setting en qua weersomstandigheden. 
Graag wat meer zien van ons reportagewerk? Scroll naar beneden... hier zie je heel wat foto's en albumbladen uit reeds gemaakte huwelijksreportages van wie we de toestemming hebben om deze met jullie te delen.
 

Voor meer info & prijzen kan u van dinsdag t/m zaterdag in onze winkel terecht. Kom vrijblijvend langs voor een prijsofferte en VERGELIJK ... voor de juiste huwelijksfoto's hebben jullie immers maar 1 kans.
(Telefoneer of mail best even vooraf, om te kijken of we op jullie trouwdata nog beschikbaar zijn en dat we de nodige tijd voor jullie kunnen vrijmaken voor meer uitleg: 011/421151 of studio.maurice@skynet.be)NIEUW!!!! 
Een PARENT-ALBUM voor de ouders. (Uw volledige album wordt verkleind naar een kleiner model formaat 2020!). Wanneer u deze gelijktijdig met uw trouwalbum besteld, krijgt u er van ons GRATIS een LUXE-DRAAGTAS bij voor jullie eigen trouwalbum! 


 
BEDANKKAARTJES
... als aandenken en bedankje voor de gasten op jullie feest...
Samen met u bespreken we uw bedankkaartje qua tekst en lay-out.
Wij kiezen één of meerdere foto's, deze worden bewerkt op een mooi bedankkaartje.
Deze zijn klaar op het avondfeest!
Prijs: € 1,55/stuk inclusief envelop

 

SAVE THE DATE / UITNODIGINGEN

Iedereen wil graag jullie dag meevieren! Laat jullie gasten op tijd weten weten wanneer jullie gaan trouwen. (een 4 tot 6 maanden voor jullie huwelijksdatum.)
Met een kleine fotoshoot in onze fotostudio, kan je terecht voor een leuke uitnodiging met foto.
De prijs is afhankelijk van de soort uitnodiging die jullie kiezen en het aantal stuks dat jullie bestellen.